Heineken Fanfare
's-Hertogenbosch


Welkom op de website van
Heineken Fanfare
's-Hertogenbosch

In 1958 werd er een Heineken Brouwerij gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Al snel daarna vond, op verzoek van de toenmalige directeur J.M. Honig, de oprichting plaats van een muziekvereniging. Op 30 november 1959 startte men met een tamboerkorps met ongeveer 24 leden waarvan de meeste onderaan de muzikale ladder moesten beginnen.


Onder de voortvarende leiding van instructeur P. de Leeuw groeide men uit tot een tamboerkorps dat uitstekende resultaten behaalde in binnen- en buitenland. Ook binnen de Heineken-organisatie werd het tamboerkorps een graag geziene gast. Doordat het ledental van de club gestaag bleef stijgen en tevens ook  het muzikale niveau, werd in 1966 het korps omgevormd tot een fanfareorkest.

Momenteel heeft Heineken Fanfare ‘s-Hertogenbosch drie orkesten: het Fanfareorkest onder leiding van John Brouwer, het Percussion Ensemble onder leiding van Hans van de Moosdijk en het Opleidingsorkest onder leiding van Koert Dirks.

Mocht je geïnteresseerd zijn, dan ben je van harte welkom om te komen kijken en luisteren. Het Opleidingsorkest repeteert op zaterdag van 12.00 uur tot 13.00 uur en het Fanfareorkest van 14.00 uur tot 16.15 uur. De PE repeteert op donderdag van 19.45 uur tot 21.45 uur.  
Lid worden?

Speel jij een muziekinstrument en ben je op zoek naar een gezellige vereniging? Of wil je graag een instrument leren spelen? Word dan lid van Heineken Fanfare. 


Samenwerken?

Heineken Fanfare staat altijd open voor samenwerkingen. Wil je samenwerken? Neem dan contact op via onderstaande knop. 


Vragen?

Ook dan mag je altijd contact opnemen.
Klik op onderstaande knop.


Contact opnemen
Aankomende evenementen

Heineken Fanfare is altijd in muzikale beweging. Zien we je snel bij een van onze evenementen?
Uitwisselingsconcert | 20 april 2024

Harmonieorkest OLTO heeft Heineken Fanfare uitgenodigd voor een uitwisselingsconcert. Een mooie uitwisseling met een bijzonder randje. Beide orkesten worden namelijk gedirigeerd door John Brouwer.
Wie bij dit uitwisselingsconcert aanwezig wil zijn, dient wel een eindje te rijden: het concert vindt plaats in Loenen. 

Entree is gratis


Avondvierdaagse | 7 juni 2024

Traditiegetrouw draagt Heineken Fanfare haar steentje bij tijdens de Avondvierdaagse.

In de Bossche Binnenstad


Jaarconcert | 29 juni 2024

Op 29 juni 2024 Heineken Fanfare traditiegetrouw het Jaarconcert. Dit jaar bestaan we 65 jaar en dat vieren we op een bijzondere manier, namelijk met de muziek van John Williams. Laat je onderdompelen in deze prachtige filmmuziek. Denk eens aan: Indiana Jones, Hook of Harry Potter. We hebben nog veel meer in petto. Dit wordt een bijzonder concert waar je bij wil zijn!

Reserveer hier je (gratis) toegangsticketE-mailen
Map