Heineken Fanfare
's-Hertogenbosch



Nieuws

We zijn er weer!

We zijn er weer!

Hoi allemaal, daar zijn we weer! Hopelijk hebben jullie een fijne zomer gehad. Ons nieuwe seizoen gaat vandaag weer van start. We hebben er kei veel zin in en er staan een aantal leuke concerten op de planning: 21 december 2024 Kerstgala in het Theater aan de Parade, 23 februari 2025 Carnavalsconcert en 21 juni 2025 Jaarconcert Noteer ze alvast in de agenda, mocht je geïnteresseerd zijn. Mocht je vragen hebben, lijkt het je leuk om eens mee te spelen of wil je samenwerken? Het is allemaal mogelijk. Onze secretaris staat je graag te woord. Je kan hem bereiken via: secretaris@heinekenfanfare.nl. Daarnaast willen wij iedereen die onze socials volgt, liket en deelt heel erg bedanken. Kei leuk om jullie enthousiasme te zien! We hopen dat jullie blijven hangen want ook dit seizoen houden we jullie via onze socials op de hoogte. Tot snel bij een van onze concerten!

Een geslaagd Carnavalsconcert!

Een geslaagd Carnavalsconcert!

Wauw, wauw en nog eens: wauw! Wat hebben we genoten van een geweldig Carnavalsconcert in het nieuwe Theater aan de Parade. Het theater is dan wel nieuw (en geweldig mooi!), maar de sfeer was als vanouds. We hebben al heel veel foto's, filmpjes en positieve reacties ontvangen. Dank daarvoor! Wij wensen jullie een geweldige Carnaval. Nogmaals dank aan Wim Brouwers, Oeteldonksche Vriendenclub van Elluf, Karien, Maud, Leo, Heineken Low Brass, CV de Piccolo, CV De Jeppers en CV Veni Vidi Vici. Zonder jullie was het feestje niet compleet. PS: heb je genoten (o.a.) genoten van Indiana Jones en Hook? Wees dan van harte welkom op ons Jaarconcert op 29 juni 2024.

Save the date: Carnavalsconcert

Save the date: Carnavalsconcert

Jaaa, het Carnavalsconcert op 4 februari 2024 vindt plaats in het nieuwe Theater aan de Parade. Het wordt weer een geweldige editie vol met lichte muziek, sketches en bekende Oeteldonkers. Dit wil je niet missen! Tevens een mooie kans om (gratis) het nieuwe theater te bekijken. Een win-win dus.


E-mailen
Map